Ремонт на покриви

„Човек и добре да живее, рано или късно му се налага да направи ремонт на покрива“. Така би изглеждал афоризмът за женитбата при всеки, който започва да чувства прималяване и леко до силно главоболие, когато стане дума за ремонт на покрив.

Това не е необходимо вече да е така, защото от remonpokrivi.info предлагаме на своите клиенти най-качествените услуги за ремонт на покривни конструкции и подмяна на износени и негодни за употреба елементи от покрива. Можем да се похвалим с последните иновации в материалите, с които работим като самозалепващи се хидроизолационни мембрани, битумни материали с висока влагоустойчивост, леки ламаринени конструкции и хидроизолирани подпори и греди с висока товароносимост. За всеки клиент е предвиден оглед на място, който позволява изготвянето на индивидуална оферта, която да оптимизира максимално финансовите разходи и времето за изпълнение на поръчката.

Ние също вярваме, че за да направите най-добрия избор, трябва да сте информирани.

Ето и някои интересни факти за широко използваните в покривното строителство битумни материали:

Битумът (наричан още и земен катран) представлява смес на нефт с различни органични материали. Принципно става въпрос за естествен материал, който е познат на човечеството от много отдавна. Битумна шпакловъчна маса е използвана още 6700 години преди н.е за моделиране на скулптури и като материал за хидроизолиране. Дори в наше време, все още съществуват големи битумни находища – като например Асфалтовото езеро в Тринидат. Битумът като субстанция, изградена на основа нефт, е полусолиден, въглеводороден продукт, произвеждан чрез премахване на по-леките частици (пр. втечнен нефтен газ, бензин и дизел) от тежкия суров нефт по време на процеса на рафиниране.

Битумните продукти се използват за хидроизолация, асфалтови смеси и др. Екологичен продукт, който се характеризира с високата си устойчивост и добри показатели за влагоустойчивост.