Защо да поръчаме контейнери за строителни отпадъци?

Имате ли чувството, че ремонтът трае цяла вечност?

Ако това е така, това е може би, поради липсата на достатъчно добра организация или екип, на който можете да разчитате. Ако търсите работна ръка за товаро-разтоварителните дейности или къртачни услуги, то лесно можете да ги намерите на zashevi-trans.com. Освен това фирмата разполага и с контейнери за извозване на отпадния материал, които дава под наем. Защо да поръчаме контейнери за строителни отпадъци със zashevi-trans.com? Извършването на сериозен ремонт, свързан с къртене, обикновено е свързан с много голямо количество мазилка, тухли или с други думи натрошени стени, които не могат да се оставят на пода, защото пречат на работата, а също така не могат да и да се изхвърлят където и да е. Местата за изхвърляне на битови отпадъци е забранено да се ползват за друго, което налага необходимостта от наемане на специализирани контейнери.

Защо да поръчаме контейнери за строителни отпадъци?

От Зашеви-транс можете да намерите различни големини контейнери за строителни отпадъци, като 3 или 4 кубика, както и 7 кубика, ако случаят изисква по-голяма вместимост. Фирмата доставя контейнерите със собствен транспорт, като след определения срок за ползване от вас, в уговорено време ще изхвърли съдържанието му в специализирано сметище. В цените е включена доставката, както и престоя на контейнерите, транспортирането им и таксите за смет. В случай, че не можете да прецените какъв точно контейнер ви е нужен, можете да потърсите съвет от специалистите, които ще изпратят заявка за точния размер, който ви е нужен.

Ако живеете на висок етаж и поради спецификата на строителния отпадък не можете да го пренесете с асансьора, фирмата предлага лебедка, с помощта на която товарът може да се изнесе директно през прозореца или балкона и да се натовари в камион. Заявката за контейнери за строителни отпадъци се случва лесно – на посочения телефон или имейл в страниците на zashevi-trans.com. Вижте сами и не се колебайте да зададете своите въпроси към екипа.