Професионално съдействие за контейнери за строителни отпадъци

Наемането на контейнери за отпадъци е много лесен и удобен начин, когато при някакъв ремонт в битови условия останат много отпадъци, които няма къде да изхвърлим.

Фирма Зашеви Транс ЕООД се занимават с тази дейност от много години и имат голям опит зад гърба си в тази сфера. Установили са се като авторитет на пазара в областта и да спечелили доверието на куп клиенти с професионалното си отношение и обслужване. Предлагат няколко услуги, които биха ви били от полза при ремонтни дейности – извозване на строителни отпадъци, доставка на контейнери, товаро разтоварни дейности, даване под наем на контейнери и камиони за контейнери и услуги с бобкат. Всички дейности, които предлагат се отнасят за територията и околностите на град София.

Професионално съдействие за контейнери за строителни отпадъци

Може да наемете няколко по големина на контейнери – 3,4 и 7 кубика. Доставят се до посочен от вас адрес и в цената им е включен пет дневен престой, извозване и такса. Ако разполагате с контейнер, но нямате с какво да го закарате до сметище, може да изберете услуга Извозване на строителни отпадъци. Транспортът е с камион на фирмата. Отпадъците се извозват до специализирани сметища. Всички цени са с включена такса за смет. Съществува специална наредба за управление на отпадъците във всяка община – Глава пета от Наредбата на Столичната община регламентира специално извозването на строителни отпадъци.

В случай, че не сте от София и се нуждаете от контейнери за отпадъци, фирмата отново може да ви бъде полезна като звъннете предварително и уговорите с диспейчера транспорта на контейнера.

Товаро разтоварните дейности включват събиране, изнасяне и товарене в камион с чували на фирмата и след това, разбира се, всичко се извозва до сметище.

Бобкат е име, познато в целия свят с изобретяването на мини товарача. За услугите, които се предлагат с тази машина, може да прочетете допълнително в страницата Услуги, подкатегория Услуги с бобкат.