Елементи за кофраж от утвърдени производители

Фирма Балкантрейд вече години наред работи за изграждане на името си в предлагането и търговията с материали за строителния бизнес. При различните кофражни системи, според това какво натоварване, е необходимо да поемат се използват различни елементи. Фирма Балкантрейд предлага изключително голяма гама от елементи за кофраж-нови и втора употреба. Основният елемент, на който е необходимо да обърнете специално внимание при изработката на кофраж са подпорите. Най-важната тяхна характеристика е носимоспособността, но също от значение са теглото на самата подпора и елементите, които са необходими. DOKA предлага телескопични подпори от стомана и алуминий. Последните се отличават със своето малко тегло и висока носимоспособност.
Елементи за кофраж от утвърдени производители
Друг тип подпори, които предлагат от Балкантрейд са горещо поцинковани подпори марка DOKA, PERI, HUNNEBECK, които заради защитното си покритие са защитени от износване и имат по-дълъг живот. Телескопичните т.е. удължаемите подпори са изключително функционални що се отнася до широкото им приложение в най-различни кофражни системи.Не на последно място остават и трегерите, които могат да се похвалят със също толкова качествени технически спецификации както и останалите строителни материали от Балкантрейд. Те са внос от Австрия, Италия и Германия с „2Т-образно“ сечение, водоустойчиво покритие, осигуряващо защита от плесен и гъбички. Краищата на трегерите са обработени с цел предпазване от механични увреждания при декофриране. Средната носеща част е трислойна дървесина с перпендикулярно разположени слоеве, което потвърждава правилото, че най-безопасното място по време на земетресение е трегера на сградата. Не случайно трегерите са носеща конструкция във всички жилищни сгради и е необходимо да бъде с безкомпромисно качество.

Мотото на Балкантрейд е с фокус, ориентиран към клиента и неговите нужди, което е видно от подобряването на дейността на фирмата в насока задоволяване на различните потребности, които са продиктувани от спецификите на индивидуалните проекти. За всеки клиент е предвидена професионална експертиза на проекта му, логистично оптимизиране на доставките и поддържане на конкурентни цени на пазара.